28.12: Bosansko Grahovo

Općina Bosansko Grahovo je bila tridesettreća lokalna zajednica, u kojoj je održan sastanak na temu „Naš ustav, naš život“. Sastanak je održan u prostorijama „Centra za djecu“ , a što stanovnici Bosanskog Grahova misle o Ustavu BiH i na koji način utječe na njih u lokalnoj zajednici, možete pročitati ovdje.

21.12: Kakanj

Općina Kakanj je bila tridesetdruga po redu posjećena lokalna zajednica. Sastanak je održan u sali za sastanke Omladinskog Centra. Što su građani Kaknja naveli putem rasprave možete pročitati ovdje.

19.12: Gračanica

Gračanica se našla na tridesetprvom mjestu, kada govorimo o broju sastanaka koje smo organizirali u lokalnim zajednicama. Sastanak je organiziran u sali za sastanke hotela „Tilia“. Gdje građani Gračanice vide problem, na koji način bi se po njihovom mišljenju trebao mijenjati Ustav BiH, te kako sve to utječe a lokalnu zajednicu, možete pročitati ovdje.

03.12: Stolac

Trideseti sastanak je održan u Stocu, u sali za sastanke restorana „San Piero“. Što je u Stocu najveći problem, kada govorimo o Ustavu BiH i lokalnoj problematici, možete pročitati ovdje.

24.11: Bihać i Bosanska Krupa

Dvadesetsedmi planirani sastanak, održan je u Gradu Bihaću, u sali za sastanke hotela „Paviljon“. Što je istaknuto tijekom rasprave u Bihaću, možete pročitati ovdje.

U Bosanskoj Krupi održan je dvadesetosmi sastanak, u sali za sastanke hotela „Stari Grad“ . Što je istaknuto tijekom sastanka u Bosanskoj Krupi, možete pročitati ovdje.

19.11: Vareš

U Varešu je održan dvadesetšesti sastanak po redu, u organizaciji CGS-a i CUUS-a, na temu „Naš ustav, naš život“. Sastanak je održan u sali za sastanke motela „Centar“. Kakva su mišljenja kroz raspravu iznijeli sudionici u općini Vareš, možete pročitati ovdje.

17.11: Travnik i Vitez

Travnik, kao lokalna zajednica, u kojoj je organiziran sastanak, bio je dvadesetčetvrti po redu. Sastanak je organiziran u prostorijama Centra za edukaciju mladih. Što se građani Travnika istaknuli putem rasprave, možete pročitati ovdje. Dvadesetpeti sastanak, koji se održao u lokalnoj zajednici, bio je predviđen za općinu Vitez. Koji su najvidljiviji problemi, koji izravno ili neizravno,…

12.11: Tešanj i Teslić

U Tešnju je održan dvadesetdrugi sastanak u lokalnoj zajednici. Sastanak je održan u sali za sastanke motela „Plavi“. Što je istaknuto u Tešnju kroz raspravu, možete pročitati ovdje.

U sali za sastanke hotela Kardial, organiziran je sastanak za lokalnu zajednicu Teslić. Detalje o raspravi možete pronaći ovdje.

10.11: Mostar

U Gradu Mostaru na poziv se odazvalo 38 sudionika, za koje je sastanak organiziran u sali hotela „Bristol“. Gdje Mostarci vide problem u Ustavu BiH, na koji se način on reflektira na svakodnevni život, možete pročitati ovdje.